preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vela Luka"

Login
Tražilica

Posjeti...

Vremenska prognoza

Preporuka učenicima:

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 25. 11. 2010.

Ukupno: 731520
Ovaj mjesec: 1465
Ovaj tjedan: 434
Danas: 48
Natjecanja
Županijska natjecanja 2018.
Administrator / datum: 30. 11. 2018. 09:08

Na županijsku smotru LiDraNo pozvan je Ivan Žuvela. U utorak, 13. veljače održan je županijski LiDraNo u kazalištu Marina Držića. Ivan je u kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa izveo monolog prema tekstu Nikole Tesle "Priča iz mog djetinstva-Mačak". S ponosom vas obavještavamo da je naš Ivan, učenik III.A razreda pozvan na državnu smotru LiDraNo koja će se održati u ožujku. Velike čestitke Ivanu i njegovoj mentorici Mirjani Žuveli!

Na županijskoj razini Vjeronaučne olimpijade koja  se održala 27. veljače u Dubrovniku natjecali su se Frane Jurković, Marina Marinović, Danijel Miletić i Nikolina Bratić i osvojili su drugo mjesto! Čestitke učenicima i njihovom mentoru Anti Novakoviću.

Na županijskom natjecanju iz geografije sudjelovala je Ariana Kecić. Čestitamo Ariani i njenoj mentorici Mirjani Žanetić.

Na županijsko natjecanje iz tehničke kulture pozvani su Lea Miletić, David Nikolla i Nikola Šeparović. Na županijskom natjecanju je sudjelovala Lea Miletić. Čestitamo učenicima i njihovom mentoru Zdenku Miletiću.

Na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika koje se održalo 5. ožujka 2018. u OŠ Mokošica Dubrovnik, sudjelovala je učenica Linda Žuvela. Čestitke Lindi i njenoj mentorici Nikolini Padovan Plantić.

Na županijskom natjecanju iz fizike sudjelovao je Nikola Šeparović. Čestitamo Nikoli i njegovom mentoru Vojku Tabainu.

Na županijskom natjecanju iz biologije sudjelovali su Anabella Jung, Zlatan Gugić, Anita Borovina Vranješ i Ruža Mikulandra. A Zlatan je osvojio treće mjesto! Čestitke Zlatanu, učenicama i njihovom mentoru Toniju Šale.

Na županijskom natjecanju iz kemije sudjelovale su Ariana Kecić, Linda Žuvela i Karla Šeparović. Čestitke učenicama i njihovoj mentorici Marini Rajić.


[OPŠIRNIJE]Školska natjecanja 2018.
Administrator / datum: 30. 11. 2018. 09:06

 

 

 

 

 

Susret – smotra literarnog, dramskog, scenskog i novinarskog stvaralaštva osnovnih i srednjih škola održala se je 26. siječnja u Blatu. Na LiDraNu su sudjelovale sve osnovne škole otoka Korčule.
Naši učenici VIII.a razreda Anita Borovina Vranješ i Zlatan Gugić sudjelovali su s literarnim radovima, a u dramskom izrazu Ivan Žuvela, učenik III.a razreda.

 

Školskom natjecanju iz Talijanskog jezika, koje se održalo  u ponedjeljak 22. siječnja 2018. u 11:00 sati, pristupila je Anita Borovina Vranješ, učenica VIII.A razreda. Mentorica joj je učiteljica Sandra Sirovica.

 

Školsko natjecanje iz Matematike održalo  se u četvrtak, 25. siječnja 2018. u 10:00 sati učionici br. 10. Natjecanju su pristupili Roko Burmas, Stipe Borovina, Petra Dragojević, Anamarija Franulović, Toni Surjan, Luka Marinović, Petar Franulović, Rina Žuvela, Tina Franulović, Ivana Marić, Antea Stipković,Ivana Surjan, Katarina Jobst, Tina Mirošević, Marko Surjan, Roko Surjan, Filip Mirošević. Njihove mentorice su: Nalta Padovan, Melita Kosović, Jelena Andrijić i Joanna Mikulandra.

 

Školsko natjecanje iz Fizike održalo se u ponedjeljak, 29. siječnja 2018. u učionici br. 10. Iz fizike su se natjecali učenici VIII. razreda i to: David Nikolla, Nikola Šeparović, Marin Gugić i Marija Žuvela. Mentor: Vojko Tabain
 

 

Školska razina Vjeronaučne olimpijade održala se u srijedu 31. siječnja 2018. u 13:00 sati u učionici br. 8. Natjecanju su pristupili Frane Jurković, Krešimir Marinović, Marina Marinović, Danijel Miletić, Jelena Prižmić, Nikolina Bratić, Andrea Padovan i Mirela Dragojević. Mentor: Ante Novaković

 

Školsko natjecanje Mladih tehničara održalo  se u petak 2. veljače 2018. Natjecali su se Lea Miletić, David Nikolla i Nikola Šeparović. Menor: Zdenko Miletić

 

 

 

Školsko natjecanje iz Geografije održalo se u četvrtak, 1. veljače 2018. u u 13:00 sati učionici br. 7. Natjecali su se: Roza Burmas, Mira Mirošević, Martina Andreis, Vid Borovina, Mira Surjan, Krešimir Marinović i Ariana Kecić. Mentorica: Mirjana Žanetić

 

 

 

Školsko natjecanje iz Hrvatskog jezika održalo se u ponedjeljak 5. veljače 2018. u 13:00 sati  učionici br. 10. Natjecale su se učenice Ruža Mikulandra, Anita Borovina Vranješ, Ariana Kecić, Linda Žuvela i Nina Prižmić. Mentorica: Nikolina Padovan Plantić

 

 

Školsko natjecanje iz Kemije održalo se u srijedu, 7. veljače 2018. u 13:00 sati učionici br. 10. Natjecale su se: Linda Žuvela, 7.a, Karla Šeparović i Ariana Kecić, 7.b. Mentorica: Marina Rajić

 

 

Školsko natjecanje iz Biologije održalo  se u četvrtak, 8. veljače 2018. u 13:00 sati učionici br. 10. Natjecali su se: Nikolina Bratić, Zlatan Gugić, Anita Borovina Vranješ, Ruža Mikulandra, Anabella Jung. Mentor: Toni Šale

 

 


[OPŠIRNIJE]Anamarija i Meri- prvo i drugo mjesto na županijskom natjecanju iz talijanskog jezika!
Administrator / datum: 28. 2. 2017. 12:10

Ove godine se naša Anamarija, učenica VIII. razreda odlučila prvi put uključiti u školska natjecanja. Odabrala je natjecanje iz talijanskog jezika. Anamarija i Meri su obje prošle dalje na županijsko natjecanje iz talijanskog jezika pa su u pratnji svoje mentorice Sandre Sirovice krenule za Dubrovnik.

Kako doznajemo iz povjerljivih izvora, cure su se odlično provele. I zaslužile su, jer vijest koja je uslijedila nas je svih ispunila ponosom:

"Anamarija Oreb-prvo mjesto, a Meri Jurković-drugo mjesto na županijskom natjecanju iz talijanskog jezika"

čestitamo curama i njihovoj mentorici Sandri smiley


[OPŠIRNIJE]Županijska natjecanja
Katarina Curać / datum: 14. 2. 2017. 10:15

Na županijskom natjecanju iz informatike održanom  10.veljače 2017. Filip Mirošević (V.B) osovojio je prvo a Tina Mirošević (V.A) osvojila je drugo mjesto. Njihov mentor je učitelj Marijan Ančić. Bravo naši petaši!

 

 

Na županijskoj smotri Lidrano koja  se održala 16. veljače 2017. sudjelovao je naš učenik II.A razreda Ivan Žuvela. Njegova mentorica je učiteljica Mirjana Žuvela.

 

 

Županijsko natjecanje u šahu održalo se u četvrtak, 16.veljače 2017. Osnovnoj školi Stjepana Radića Metković. Sudjelovali su naši učenici Teo Fračić (V.B), Ante Cetinić (VI.B), Anđelo Žuvela (VIII.B) i Dominik Bošnjak (VIII.B). Njihov mentor je učitelj Toni Šale.

 

 

Županijsko natjecanje iz geografije održalo  se u četvrtak, 23.veljače 2017., a našu školu je predstavljala učenica Ariana Kecić (VI.B). Njezina mentorica je učiteljica Mirjana Žanetić.

 

 

Na županijskom natjecanju iz talijanskog jezika, koje će se održalo u petak, 24. veljače 2017. Anamarija Oreb je osvojila 1. mjesto, a Meri Jurković 2. mjesto. Čestitamo učenicama! Njihova mentorica je učiteljica Sandra Sirovica.

 

 

Na županijska razina 59. natjecanja mladih tehničara održanoj  u petak 3. ožujka 2017. sudjelovali su naši učenici Martina Matijašević, Danijel Miletić, Petar Marinović i Luka Ćosović. Njihov mentor je učitelj Zdenko Miletić.

 

Na županijskoj razini Vjeronaučne olimpijade, koja  se održala u četvrtak 2. ožujka 2017. naše učenice  Meri Jurković, Petra Burmas, Nika Mirošević i Jelena Prižmić osvojile su treće mjesto. Njihov mentor je učitelj Ante Novaković. Čestitamo!

 

 

 

Županijsko natjecanje iz kemije održalo  se u četvrtak, 9. ožujka 2017. Na županijskom natjecanju iz kemije našu školu su predstavljale učenice Niki Borovina, Nika Mirošević, Romana Mirošević i Rina Dragojević. Njihova mentorica je učiteljica Gordana Krstulović.

 

 

Na regionalnom natjecanju komornih sastava u organizaciji Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga održanom 2.11.2016. u 1.kategoriji komornih sastava trio u sastavu kojeg su: Luka Farčić (klarinet), Danko Stipković (klarinet) i Antonio Dragojevič (glasovir) osvojio je drugu nagradu. Čestitke učenicima i njihovom mentoru Gabrijelu Tomiću.


[OPŠIRNIJE]Natjecanja 2015.
Administrator / datum: 22. 1. 2015. 09:34

Županijsko natjecanje iz tehničke kulture održat će se u petak 13. ožujka 2015. u Dubrovniku. Naši učenici sudjelovat će u natjecanju iz područja elektrotehnike i fotografije.
Iz područja elektrotehnike: Patrick Šeparović i Marko Barčot, a iz područja fotografije: Antonia Padovan i Petar Stipković.
Želimo im puno uspjeha!

 


[OPŠIRNIJE]Školska natjecanja 2013.
Katarina Curać / datum: 14. 1. 2013. 10:57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Školsko natjecanje mladih tehničara održano je u petak 15. veljače. Sudjelovali su učenici: Nika Hrboka, Eugen Jobst, Antonio Šeparović, Barbara Dragojević, Marko Prižmić, Andrija Mardešić, Marko Mušić, Franko T. Miletić, Dani Dragojević, Luka Bačić, Anamarija Padovan, Franciska Paskov, Vita Oreb

Natjecanje je provedeno u tri dijela: pisana provjera znanja, izrada tehničke tvorevine i usmeno predstavljanje tehničke tvorevine svakog natjecatelja.

Sudjelovali smo u područjima: graditeljstvo, obrada materijala, elektrotehnika i prvi put u  fotografiji. Od pet ponuđenih tema učenice su slučajnim odabirom dobile temu – brodovi.


[OPŠIRNIJE]Natjecanja 2012.
Ante Babačić / datum: 25. 1. 2012. 11:26

OBAVIJEST UČENICIMA

U našoj školi u tijeku su školska natjecanja u znanju.
Natjecanja učenika imaju tri razine: školska, županijska i državna.
Sve navedene razine natjecanja provode se prema programu i pravilima koja vrijede za sve učenike u Republici Hrvatskoj.

Pozivamo vas da se pripremite i prijavite.

Sretno!

Školski vremenik natjecanja


[OPŠIRNIJE]Školska natjecanja 2012.
Ante Babačić / datum: 25. 1. 2012. 11:01

Školsko natjecanje iz engleskog jezika održano je 24. siječnja 2012. sudjelovali su učenici osmih razreda, Lucia Rubeša, Lucija Surjan, Ana Šeparović, Ana Mirošević, Ivan Barčot, Miranda Dukić i Laura Žuvela.

 

 

 

 

 

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju